Shadzerios

Kuka olet, mistä tykkäät?

Shadzerios

ViestiKirjoittaja Shadzerios » 21 Helmi 2017, 19:25

Kuva Hei siellä! Nimeni on Shadzerios, kuten tekemäni animaation watermarkista, käyttäjänimestä ja pelinimimerkistä käykin jo ilmi. Olen vuonna 1996 syntynyt luova, ahkera ja ystävällinen nuori nainen. Harrastan digitaalista kuvankäsittelyä ja piirtämistä, ilmakivääri ammuntaa ja raittiin ilman kävelylenkkejä.

Eläinrakkautta löytyy minustakin ja olen omistanut nuorempana moneen otteeseen gerbiili pesueita, kun koiraan tai hevoseen ei ollut vanhemmilla innostusta. Tulevaisuudessa oman kodin hankittua toivon omistavani käärmeen (tai muun liskon) ja saksanpaimenkoiran. Seurustelun puolesta olen varattu pitemmän kantaman suhteella. Jos seurustelu jatkuu pidemmälle elämän portaalle niin molempien unelmana olisi joskus muuttaa Englantiin asumaan yhteiseen asuntoon.

Videopelien harrastamista, minulla ei ole ollut yhtä paljon kuin piirtämisellä, mutta onhan tässä nyt viimeisten seitsemän vuoden aikana tullut kokeiltua jos jonkin sorttista peliä. Pelaan tällä hetkellä eniten Dota 2, ARK: Survival Evolved ja Minecraftia. Uuden kunnollisen PC koneeseen on tällä hetkellä rahan keräys menossa, joten on mahdollista että jätän Minecraftin pelaamisen pienemmälle, kun pääsen kokeilemaan monia uusia pelejä kunnon koneella.

Jos on kysymyksiä vastaan niihin mielelläni jatkossa. :)
Avatar
Shadzerios
Peruskäyttäjä
 
Viestit: 6
Liittynyt: 21 Helmi 2017, 17:05
Paikkakunta: Salo

Paluu Esittele itsesi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron